U bent hier: Home » Info » Vestigingen » Hoofdschool

Fax : 03 888 70 64

lager onderwijs type 2 & type 4

Wie

Voor leerlingen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking (type 2). Kinderen met een motorische beperking (type 4) worden geïntegreerd.
Kinderen met een diagnose ASS die nood hebben aan een meer gestructureerde werking, krijgen een specifiek aanbod op maat.

Wat

We willen vanuit een rustige en veilige omgeving de kinderen door intensieve stimulatie optimale leerkansen bieden. Het leren wordt bevorderd door het te doen in en buiten de school. Het sociaal-emotionele welbevinden en de zelfredzaamheid staan centraal. In de mate van het mogelijke worden ook technische vaardigheden (rekenen, lezen, schrijven) aangeleerd op een functionele manier.

• professionele therapeutische ondersteuning
  • snoezelen en Sherborne
  • bewegingsschool
  • praktijkgericht onderwijs met uitstappen
  • tweejaarlijks bos- of zeeklassen

Daarna

In principe doorstroming naar het buitengewoon secundair onderwijs (opleidingsvorm 1 of 2) of naar een niet-schoolgaande werking.

Bij orthopedagogen: Hanne Beersaert en Laura Eelen

03/888 40 16 (hoofdschool)

vraag aan (*) Uw naam (*) Uw e-mail (*) Uw telefoon Uw vraag of opmerking (*) Controlevraag: 4 + 3 = ? (*) Deze eenvoudige vraag controleert of je geen SPAM-robot bent.
Vul gewoonweg het resultaat van de optelling in.