U bent hier: Home » Nieuws
  • Winterfeest in de Rozenlaan (14/12) Op vrijdag 14 december tussen 18u en 22u is het weer tijd voor het winterfeest in de Rozenlaan! Je kan die avond gezellig iets eten of drinken, cadeautjes kopen die de leerlingen gemaakt hebben of genieten van een muzikale act. Voor de kindere...Lees meer »

  • Voorleesweek Rozenlaan: Leesbeesten op bezoek De voorleesweek werd op vrijdag 16 november in de Rozenlaan ingezet met een bezoek van de "leesbeesten". Annie de Pannie en Tante Tania lazen voor de jongste kinderen over Tim en zijn boot naar Timboektoe. De andere kinderen mochten ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event Leerlingen leren coderen tijdens Code Wave Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event GO! scholengroep Rivierenland organiseert tussen 6 en 21 oktober 2018 een eigen code event ‘Code Wave’. Code Wa...Lees meer »

  • Verkeersactieve school! Kleuters Boom halen 10 op 10! Onze kleuters in Boom behaalden het derde deellabel en hebben daarmee het 10 op 10 traject volledig afgerond. De kleuters krijgen een gedifferentieerd verkeersaanbod en ook fluo is nog meer in de kijker komen staan.

  • Koekoek viert carnaval ! Vrijdag 9 februari liep er veel 'raar volk' rond op de Koekoek. Spiderman, paw patrol, cowboy, Vladimir ... ze waren er allemaal bij ! Ook de juffen hadden een ander jasje aangetrokken. Je kan het allemaal hier ontdekken en meegenieten van...Lees meer »